Veelgestelde vragen van onze gebruikers

Zijn alle features beschikbaar in een testaccount?

Ja, de testaccount bevat alle features van een normale betalende account, add-ons niet inbegrepen. Je kan deze account gedurende 30 dagen uitproberen. Je beschikt in een testaccount over 200 gratis credits. Zo kan je de uitgebreide features van Flexmail testen en proefcampagnes uitsturen.

Is er een beperking in het aantal contacten dat ik in Flexmail kan beheren?

Neen. Het aantal te beheren contacten is onbeperkt. Bij de Prepay formule betaal je voor de hoeveelheid die je verstuurt.

Kan ik overschakelen van een pay as you go formule naar een prepaid formule?

Ja. Je kan op elk ogenblik en zonder verlies van data overstappen naar een alternatieve formule.

Moet ik mijn credits opgebruiken binnen een bepaalde periode?

Neen. Credits die je hebt aangekocht blijven geldig in de tijd.

Wat zijn de systeemvereisten om Flexmail te kunnen gebruiken?

Flexmail is een SAAS (Software as a service) oplossing. Zowel de software als je data zitten veilig in "The Cloud".Je dient dus geen software te installeren op je computer. Met een gebruikersnaam en een paswoord heb je toegang tot het platform. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een browser (Microsoft Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, ...).

Kan ik Flexmail koppelen aan mijn CRM-systeem?

Dat kan. Dankzij een integratie, die onze specialisten voor hun rekening nemen,  wordt er een connector ingebouwd tussen Flexmail en CRM-systemen zoals Salesforce en Microsoft Dynamics. De connector zorgt ervoor dat nieuwe klantengegevens uit Flexmail automatisch worden geüpdatet in CRM en omgekeerd.

Ik heb een testaccount en wil graag overstappen naar een prepaid account. Hoe ga ik verder?

Je kan rechtstreeks in je testaccount overschakelen naar een prepaid account via de bestelknop in je testaccount of op de homepagina. Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons sales team (+32 2 669 20 20).

Met welke betaalkaarten kan ik online betalen?

We ondersteunen Visa, Mastercard, American Express, Bancontact. Alle online betalingen worden uitgevoerd via een beveiligde verbinding die wordt verzorgd door Ogone.

Wanneer ontvang ik een factuur voor mijn bestelling?

Wanneer je online bestelt ontvang je onmiddellijk na je bestelling een bevestiging met de factuur in bijlage.Bij offline bestellingen wordt de factuur per post nagestuurd.

Moet ik betalen voor testcampagnes?

Neen. Alle e-mailcampagnes met max. 5 contacten zijn gratis.

Kan ik Flexmail ook gebruiken op mijn Mac?

Ja. Flexmail werkt probleemloos met Mozilla Firefox browsers op elk Mac OS X platform.

Geen antwoord gevonden?