Flexmail Academy

E-mailmarketing is permanent aan veranderingen onderhevig. Hoe zorg je ervoor dat jouw team op de hoogte blijft van de meest recente evoluties in de markt?
Met de opleidingen op maat leren je medewerkers niet alleen hoe ze de verschillende features van Flexmail optimaal kunnen inzetten, maar ook hoe ze deze aangeleerde tools kunnen inzetten voor het optimaliseren van jouw marketing strategie. Zo zorg je ervoor dat je team professioneel communiceert en je campagnes de beste ROI opleveren.

Ons opleidingsaanbod bevat tal van trainingen die jouw kennis over e-mailmarketing en Flexmail helemaal up to date brengen. Hierdoor vinden zowel nieuwe gebruikers als doorgewinterde marketeers de juiste opleiding om hun tanden in te zetten.

De volgende opleidingen kunnen afzonderlijk aangevraagd worden. Daarnaast is het ook perfect mogelijk om verschillende trainingen te combineren. De verplaatsingskosten worden in dat geval maar één maal aangerekend.

De Flexmail trainingen komen in aanmerking voor de KMO portefeuille. Meer info

Een e-mailmarketing expert op uw evenement

Op zoek naar een boeiende spreker rond e-mailmarketing op je event? Onze experts delen graag hun inzichten op deze boeiende en snel veranderende markt.

Boek een spreker

Onze opleidingen