Flexmail partner programma

E-mail als een business communicatietool is populairder dan ooit. Met Flexmail kan je een betrouwbare e-mailmarketing oplossing aanbieden aan je klanten en prospecten. Neem deel aan ons partnerprogramma en geniet van gratis trainings en interessante commissies. In het Flexmail Partnerprogramma kan je steunen op de support van het voltallige Flexmail team. We bieden je een professionele en betrouwbare infrastructuur die je kan aanbieden aan je klanten. Een sales en support specialist helpen je aan de slag te gaan en blijven je ondersteunen tijdens je partnerschap.

Partners

Wat mag je verwachten

Vinkje

Account manager

Met deze beheertool kan je gemakkelijk nieuwe testaccounts creëren, inloggen in klantaccounts, documentatie opvragen, facturen en bestellingen bekijken, ...

Vinkje

Gratis account en credits

We ondersteunen je in je salesactiviteiten. Zo krijg je toegang tot een gratis Flexmail account met gratis e-mailcredits voor prospectiedoeleinden.

Vinkje

Partneropleidingen

Jij en je medewerkers krijgen een gratis technische en commerciële producttraining. Jouw contact bij Flexmail begeleid je doorheen het opstartproces van je Flexmail partnerschap.

Vinkje

Partnermeetings

Neem deel aan onze partner meetings en bespreek samen met ons belangrijke nieuwigheden, suggesties en vragen van je klanten.

Vinkje

Partnercommissies

Als Flexmail Partner ontvang je een commissie op alle bestellingen van klanten die je aanbrengt. Je commissie varieert van 5% tot 40%, afhankelijk van het type partnership en je omzet.

Vinkje

Support

Om de beste service aan je klanten te kunnen bieden kan je onze gratis Helpdesk contacteren en deelnemen aan webinars en conference calls.

Veel voorkomende vragen

Kan ik het platform white labelen zodat mijn klanten enkel mijn branding zien?

Dit is mogelijk. Je kan alle referenties naar Flexmail verwijderen, je eigen branding (naam, logo, kleuren, enz..) toevoegen, je eigen domeinnaam instellen en meer.

Kan ik in plaats van het volledig rebranden van het platform ook aan co-branding doen (het combineren van de Flexmail met mijn eigen branding)?

Natuurlijk. Door het co-branden van het platform toon je potentiële klanten dat je oplossing ondersteund wordt door een krachtig e-mailmarketing platform.

Kan ik zelf testaccount aanmaken?

Met onze Account Manager heb je toegang tot een complete beheeromgeving. Je kan je klanten beheren en facturen, testaccounts aanmaken voor prospecten, inloggen in accounts van klanten en nog veel meer.

Ontvangen mijn gebruikers facturatiemededelingen en reminders?

Alleen jij zal op de hoogte gebracht worden van facturatie mededelingen. Je kan wel je eigen verwittigingen versturen naar je contacten via de Account Manager.

Factureert Flexmail aan mijn klanten?

Jij bent verantwoordelijk voor het factureren van je klanten. Zo blijf je het vaste contact voor je eigen klanten. Wij factureren aan jou.

Kan ik inloggen in de account van mijn klanten?

Ja, de Account Manager laat je toe om de instellingen te bepalen en gemakkelijk in te loggen in elke klantaccount.

Contacteren jullie mijn klanten?

Nee. We geloven dat jij het belangrijkste aanspreekpunt van je contacten moet blijven. Zo onderhoud je een klantrelatie zonder tussenkomst van een derde persoon. Ons team zorgt wel voor de nodige ondersteuning door het communiceren van updates in je Account Manager of door je rechtstreeks te contacteren.

Hoe Flexmail partner worden

Bied je klanten een degelijke oplossing om professionele email marketing campagnes te ontwerpen.
Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan ons partnerprogramma en geniet van alle voordelen van een uitgebreid partnerschap met het meest complete en betrouwbare platform.