Flexmail Agency

Ben je op zoek naar de juiste partner voor het ontwikkelen van maatwerk of het opzetten of verbeteren van jouw e-mailmarketing strategie? Ons team van ervaren designers, developers en marketeers vertalen jouw noden naar de juiste oplossing.

Consulting

Heb je vragen rond optimalisatie of wens je een doorlichting van je huidige e-mailcommunicatie? Ons ervaren team analyseert je voorbije inspanningen en resultaten om sterktes en gemiste kansen in kaart te brengen. Zo bieden we je een concreet plan van aanpak om je huidige strategie te optimaliseren met specifieke ingrepen die de grootste impact zullen hebben op je resultaten. Indien gewenst werken we een langetermijnstrategie voor je uit, gaande van een e-mailmarketingplan, contentplan, en marketing automation strategie.

Advies omtrent het verbeteren van de (e-mail)marketingstrategie van Flexmail komt in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Meer info

Campagnebeheer

Niet de nodige kennis of middelen in huis om zelf je campagnes op te zetten? Op basis van jouw vragen en noden wordt er gezorgd voor de gehele of gedeeltelijke set-up van je campagnes, eenmalig of op lange termijn. Indien nodig nemen we ook het beheer en de optimalisatie van je databasebeheer voor onze rekening. Na afloop ontvang je een volledige rapportering van de resultaten van je campagne en analyseren we indien gewenst de optimalisatiemogelijkheden voor je volgende campagnes.

Custom design

Om je bericht de hoogste impact te laten genereren bij je contacten heb je nood aan een doeltreffend design dat is geoptimaliseerd voor de verschillende e-mail clients en mobiele toestellen. Onze designers zetten hun vakmanschap en kennis over de nieuwste technieken in voor creatieve concepten die je contacten aanzetten tot actie. Tijdens het designproces staan we je bij met tips en advies om jouw design zo overtuigend mogelijk te maken.

Custom development

Onze ervaren developers zijn expert op het gebied van oplossingen op maat die perfect zijn geïntegreerd in je vertrouwde Flexmail omgeving. Op basis van jouw noden en technische specificaties werken we performante en degelijke ontwikkelingen uit, gaande van connectoren, registratie- en facturatiesystemen, beheersystemen en salesoplossingen. Zit je met een specifieke vraag? We bekijken graag samen hoe we je hierin kunnen ondersteunen.

Copywriting

Sterke teksten die zijn toegespitst op jouw doelgroep zijn essentieel voor de respons en het succes van je campagnes. Ons team schrijft onderwerpregels, call to actions en overtuigende salesteksten die aanzetten tot actie. We zorgen dat je boodschap in harmonie is met de rest van je branding en inspeelt op het leesgedrag van je doelpubliek.

Bespreek de mogelijkheden met onze consultants