Flexmail Enterprise Solution

Als organisatie beschik je over verschillende vestigingen, afdelingen, business units, divisies, projecten en teams, met elk hun eigen bevoegdheden en e-mailmarketing campagnes. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een overzicht te bewaren, de huisstijl te bewaken en conversies op te voeren. De Flexmail Enterprise module laat je toe om je business processen om te zetten in een multi-user account die perfect aansluit bij jouw unieke organisatiestructuur. Zo wordt het eenvoudig om nieuwe gebruikers toe te voegen, met elk hun eigen rechten binnen jouw account.

Met de Flexmail Enterprise module beschik je over een multi-user account voor een eenvoudig beheer van je verschillende entiteiten en teams. Als administrator behoud jij altijd een overzicht van alle resources, gebruikers en campagnes. Dankzij uitgebreide rechtenprofielen en de creatie van pools bepaal je voor iedere gebruiker de precieze toegang. Zo deel je bijvoorbeeld eenvoudig huisstijl elementen over de verschillende entiteiten heen, maar houd je campagnes en contacten van de verschillende afdelingen gescheiden. Wens je gebruikers binnen de verschillende entiteiten te laten samenwerken, dan stel je eenvoudig nieuwe pools met lees- of schrijfrechten samen.

Als administrator van de Enterprise Solution beschik je over:

  • Multi-user account voor een eenvoudig beheer van complexe structuren
  • Approval Flow om goedkeuring te verlenen alvorens een gebruiker kan versturen
  • Een constant overzicht van resources, gebruikers en campagnes
  • Een optimaal beheer van toegang en rechten voor elke gebruiker
  • Optimale samenwerking tussen gebruikers binnen eenzelfde pool
  • Apart rechtenbeheer voor bestanden- en afbeeldingenbibliotheek
  • Een handige push functie om berichten, lijsten en templates naar een selectie van gebruikers te delen
Met de Enterprise module behoud jij altijd een overzicht over alle bestanden, resources en gebruikers en stroomlijn je de verschillende processen binnen jouw e-mailmarketing.

Zelf gebruikers toevoegen en beheren

Creëer ongelimiteerd gebruikers voor je medewerkers met hun eigen gebruikersnaam en paswoord, waarbij jij steeds toegang tot alle resources van je gebruikers behoudt. Laat bepaalde gebruikers toe om zelf subgebruikers aan te maken.

Rechtenbeheer met profielen

Stel gedetailleerde rechten in voor elke gebruiker, om zo zijn toegang te limiteren tot bepaalde onderdelen van het platform. Wijs elke gebruiker optioneel toe aan één of meerdere pools.

Optimale samenwerking met pools

Verzamel gebruikers die samen bepaalde resources gaan delen binnen een pool. Alle gebruikers binnen één pool kunnen bestaande en nieuwe resources van elkaar zien en/of beheren. Groepeer bijvoorbeeld teamleden voor een optimale samenwerking binnen een project, en plaats je designers in een pool om inspiratie te halen uit elkaars campagnes.

Lijsten, berichten, templates en media delen

Resources als berichten en lijsten die jij aanmaakt als administrator kunnen worden  gedeeld naar een of meerdere gebruikers, waarbij jij bepaalt of je gebruikers de resources enkel mogen raadplegen of beheren. Zo geef je bijvoorbeeld elke business unit toegang tot een specifiek segment van contacten.

Gecentraliseerd creditsbeheer

De e-mailcredits worden centraal aangekocht door de administrator. Hierbij behoud je steeds een overzicht van het verbruik van elke gebruiker.

Gecentraliseerde rapportering

Behoud als admin op ieder moment een real-time overzicht van alle campagnes, berichten, lijsten en rapporten voor al je gebruikers en entiteiten.

Contacteer ons voor meer info rond uw oplossing